Skontaktuj się z nami
Kontakt
Porównanie produktów
Porównaj produkty teraz

Lista porównania
HOBART

Przykłady planowania

Wymagania dotyczące rozwiązań w zakresie zmywania naczyń w sektorze cateringu są duże i zróżnicowane.

Konsultacja z inżynierami projektowymi firmy HOBART na wczesnym etapie projektu gwarantuje odpowiednie zaplanowanie i rozmieszczenie systemów oraz przestrzeni
i wybór optymalnych rozwiązań. Na etapach planowania oceniane są stosunek korzyści do kosztów, wydajność projektu oraz integracja danej koncepcji i całego procesu roboczego organizacji kuchni.

Każdy system jest dostosowany, najnowocześniejszy i zaprojektowany przez inżynierów projektu firmy HOBART zgodnie z dokładnymi specyfikacjami przekazanymi przez klienta.

Oto tylko niektóre przykłady.

Kontakt
Michael Korta
Business Unit Manager
+49 781 600-2046Skontaktuj się
Informacje o plikach cookie

W celu możliwie najlepszego wyświetlania zawartości naszej strony internetowej używamy plików cookie. Więcej informacji na temat plików cookie i opcję odmowy zgody na używanie plików cookie można znaleźć w naszej Polityce prywatności..

top